Site Bug Report Thread

If you have a question for members of the Zombie Squad bring it over here.

If this is a question specifically for an official authorized representative of Zombie Squad, Inc. your best bet will be to e-mail service@zombiehunters.org

Moderator: ZS Global Moderators

User avatar
NT2C
ZS Global Moderator
ZS Global Moderator
Posts: 8272
Joined: Wed Oct 19, 2011 2:37 pm
Location: Outside of your jurisdiction officer

Re: Site Bug Report Thread

Post by NT2C » Thu Dec 01, 2011 11:11 am

Still getting notification emails from both domains. :?
Nonsolis Radios Sediouis Fulmina Mitto. - USN Gunner's Mate motto

Whatever doesn't kill you makes you stronger. Except sailors. They will kill you and sing songs about it.

williaty
* * * * *
Posts: 1629
Joined: Sun Oct 09, 2011 1:50 am
Location: Midwest

Re: Site Bug Report Thread

Post by williaty » Thu Dec 01, 2011 11:37 pm

Initially, I had the "can't log in at all" problem. I cleared the cache, history, and cookies. No help. I had to create a new Firefox profile to be able to log in at all. Creating a new profile and getting it set up is a pretty big PITA, BTW. Now, I can log in, but I get logged back out incessantly. Pretty much every time I get an email notification, I have to log back in before I can see the thread. Used to be I basically never had to re-log-in.

williaty
* * * * *
Posts: 1629
Joined: Sun Oct 09, 2011 1:50 am
Location: Midwest

Re: Site Bug Report Thread

Post by williaty » Fri Dec 02, 2011 5:20 am

OK, I've figured out what's going on. All the update emails I'm getting have their links pointing to new.robotsquad.org. When I click the link, I go to that domain. I then have to log in. For whatever reason, I am CONSTANTLY getting logged out of new.robotsquad.org. Every single time I do something with it, I have to re-log-in. However, if I change the domain to zombiehunters.org, I stay logged in no matter what.

Does that help run down the problem any?

User avatar
CryHavoc
* * * * *
Posts: 1335
Joined: Tue Oct 27, 2009 3:31 am
Location: NorthEast Illinois, USA

Re: Site Bug Report Thread

Post by CryHavoc » Fri Dec 02, 2011 9:02 am

I cleared the Cookies and it let me log in. But it logged me back out again in less than 12 hours.
Zombie women love me for my Braaaains!
If the 'Zombie Apocalypse' started today, how would you know somebody wasn't just filming a movie?
A mind is a terrible thing to taste.
KnightoftheRoc wrote:The end result is, you can't convince a closed mind, and you don't need to convince an open one.

User avatar
NT2C
ZS Global Moderator
ZS Global Moderator
Posts: 8272
Joined: Wed Oct 19, 2011 2:37 pm
Location: Outside of your jurisdiction officer

Re: Site Bug Report Thread

Post by NT2C » Fri Dec 02, 2011 10:51 am

williaty wrote:OK, I've figured out what's going on. All the update emails I'm getting have their links pointing to new.robotsquad.org. When I click the link, I go to that domain. I then have to log in. For whatever reason, I am CONSTANTLY getting logged out of new.robotsquad.org. Every single time I do something with it, I have to re-log-in. However, if I change the domain to zombiehunters.org, I stay logged in no matter what.

Does that help run down the problem any?
Depending on what thread the notification is about, I'm getting them with three different addresses:
new.robotsquad.org
zombiehunters.org
http://www.zombiehunters.org" onclick="window.open(this.href);return false;

That shouldn't be happening since phpBB should be using the address entered in the board configuration in the admin section. I suspect that something is screwy in the DB, but it should be fairly easy to fix. If it were my system I'd probably do a SQL query to see where new.robotsquad.org is showing up in the DB, then just overwrite it with zombiehunters.org and that should take care of it. Might have to take the forums down for 15-20 minutes to run the patch though.
Nonsolis Radios Sediouis Fulmina Mitto. - USN Gunner's Mate motto

Whatever doesn't kill you makes you stronger. Except sailors. They will kill you and sing songs about it.

williaty
* * * * *
Posts: 1629
Joined: Sun Oct 09, 2011 1:50 am
Location: Midwest

Re: Site Bug Report Thread

Post by williaty » Sat Dec 03, 2011 3:20 am

OK, last two nights, I've been getting this semi-frequently. I never get it during the day:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Too many connections [1040]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

User avatar
whisk.e.rebellion
ZS Board Member
ZS Board Member
Posts: 8187
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:34 pm
Favorite Zombie Movies: 28 Days Later. Dawn of the Dead (both versions). Return of the Living Dead. Shaun of the Dead. Dead Alive.
Location: Monterey Bay, California

Re: Site Bug Report Thread

Post by whisk.e.rebellion » Sat Dec 03, 2011 2:30 pm

williaty wrote:OK, last two nights, I've been getting this semi-frequently. I never get it during the day:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Too many connections [1040]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Thanks! I've upped the limit.
I survived Zombie Con 2011: Full Spectrum Pain
I survived Zombie Con 2012: Our word is "douchebag"
I survived Zombie Con 2014: <Insert inappropriate website here>

mariposa
* * *
Posts: 474
Joined: Sun Jan 02, 2011 11:57 pm
Location: Texas

Re: Site Bug Report Thread

Post by mariposa » Sat Dec 03, 2011 7:53 pm

I've had trouble accessing the forum on either domain today. It just churns and churns, until I give up.
ETA: Never mind, it seems my internet connection was on the fritz yesterday. All is well now!

User avatar
Vicarious_Lee
ZS Lifetime Member
ZS Lifetime Member
Posts: 7044
Joined: Wed Nov 26, 2008 5:21 pm
Favorite Zombie Movies: 28 days later, Resident Evil 2, Shaun Of The Dead, Bowling For Columbine, Farenheit 911
Location: Tumblrina City, TX

Re: Site Bug Report Thread

Post by Vicarious_Lee » Wed Dec 07, 2011 8:00 pm

Would like to mention how crazy-fast the forum seems to be running right now. :D
duodecima wrote:The tinfoil's a clever idea...
Image

User avatar
whisk.e.rebellion
ZS Board Member
ZS Board Member
Posts: 8187
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:34 pm
Favorite Zombie Movies: 28 Days Later. Dawn of the Dead (both versions). Return of the Living Dead. Shaun of the Dead. Dead Alive.
Location: Monterey Bay, California

Re: Site Bug Report Thread

Post by whisk.e.rebellion » Wed Dec 07, 2011 8:18 pm

Vicarious_Lee wrote:Would like to mention how crazy-fast the forum seems to be running right now. :D
Oh, hell yeah, dude. It's insanely fast.
I survived Zombie Con 2011: Full Spectrum Pain
I survived Zombie Con 2012: Our word is "douchebag"
I survived Zombie Con 2014: <Insert inappropriate website here>

User avatar
Vicarious_Lee
ZS Lifetime Member
ZS Lifetime Member
Posts: 7044
Joined: Wed Nov 26, 2008 5:21 pm
Favorite Zombie Movies: 28 days later, Resident Evil 2, Shaun Of The Dead, Bowling For Columbine, Farenheit 911
Location: Tumblrina City, TX

Re: Site Bug Report Thread

Post by Vicarious_Lee » Wed Dec 07, 2011 8:42 pm

whisk.e.rebellion wrote:
Vicarious_Lee wrote:Would like to mention how crazy-fast the forum seems to be running right now. :D
Oh, hell yeah, dude. It's insanely fast.
To put it into computer terms: It's like my browser picked up a coke can that it thought was full, but it was actually empty.

PSHAW!! Like Bruce Lee and shit.
duodecima wrote:The tinfoil's a clever idea...
Image

User avatar
whisk.e.rebellion
ZS Board Member
ZS Board Member
Posts: 8187
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:34 pm
Favorite Zombie Movies: 28 Days Later. Dawn of the Dead (both versions). Return of the Living Dead. Shaun of the Dead. Dead Alive.
Location: Monterey Bay, California

Re: Site Bug Report Thread

Post by whisk.e.rebellion » Wed Dec 07, 2011 8:57 pm

Vicarious_Lee wrote:
To put it into computer terms: It's like my browser picked up a Four Loko can that it thought was full, but it was actually empty.
FTFY.
I survived Zombie Con 2011: Full Spectrum Pain
I survived Zombie Con 2012: Our word is "douchebag"
I survived Zombie Con 2014: <Insert inappropriate website here>

Almighty
ZS Lifetime Member
ZS Lifetime Member
Posts: 62
Joined: Sat Dec 17, 2011 11:06 pm

Re: Site Bug Report Thread

Post by Almighty » Sat Dec 17, 2011 11:14 pm

Registered, but can't access local chapter forum (ZS024). Are they a rather elite club? :lol:

Edit: Figured it out. Not the tech genius.

Mauserfreak27
Posts: 12
Joined: Sun Jan 08, 2012 2:42 am
Location: Joliet Il.

Re: Site Bug Report Thread

Post by Mauserfreak27 » Sun Apr 01, 2012 4:20 am

Strange error here. I click my bookmark. takes me to the ZS main page, click on forums. It tells me I've been permently banned. No reason given. Click on the "here" link to contest it. And it takes me to the forums lol. No idea whats going on. I think this is my 3rd post so beside's my lurking I don't know why i would be banned. And if banned, why I can post this lol.

Any ideas?

User avatar
Takaaco78
* * *
Posts: 768
Joined: Mon Aug 30, 2010 8:40 am
Location: S.E. Kentucky

Re: Site Bug Report Thread

Post by Takaaco78 » Sun Apr 01, 2012 5:07 am

Mauserfreak27 wrote:Strange error here. I click my bookmark. takes me to the ZS main page, click on forums. It tells me I've been permently banned. No reason given. Click on the "here" link to contest it. And it takes me to the forums lol. No idea whats going on. I think this is my 3rd post so beside's my lurking I don't know why i would be banned. And if banned, why I can post this lol.

Any ideas?
lol... April fools
“When the end of the world comes, I want to be in Kentucky, because everything there happens 20 years after it happens anywhere else.” – Mark Twain

User avatar
Blacksheep
* * * * *
Posts: 1860
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:27 pm

Re: Site Bug Report Thread

Post by Blacksheep » Sun Apr 01, 2012 5:08 am

:lol: :lol: :lol: read the giant banner.. April fools
I never fit in. That's my role in life, to be the outcast.

ATEi

RIP- FiftySticks

User avatar
CryHavoc
* * * * *
Posts: 1335
Joined: Tue Oct 27, 2009 3:31 am
Location: NorthEast Illinois, USA

Re: Site Bug Report Thread

Post by CryHavoc » Sun Apr 01, 2012 5:16 am

Good one! Got me.
Zombie women love me for my Braaaains!
If the 'Zombie Apocalypse' started today, how would you know somebody wasn't just filming a movie?
A mind is a terrible thing to taste.
KnightoftheRoc wrote:The end result is, you can't convince a closed mind, and you don't need to convince an open one.

Mauserfreak27
Posts: 12
Joined: Sun Jan 08, 2012 2:42 am
Location: Joliet Il.

Re: Site Bug Report Thread

Post by Mauserfreak27 » Sun Apr 01, 2012 4:08 pm

Bah you bastids.

Got me. Was about to go ask my oldest if they went trolling on my computer lol.

Jonadz
*
Posts: 49
Joined: Wed Dec 14, 2011 6:24 pm
Location: Great NW US

Re: Site Bug Report Thread

Post by Jonadz » Sun Apr 01, 2012 4:28 pm

Almost cost me an iPhone lol.... Good one... Fortunately it dawned on me what was going on, though technically, it wasnt April 1st my time yet!
I'm in the market for some CHEAP blue wire! Also a can of black spray paint!

User avatar
NT2C
ZS Global Moderator
ZS Global Moderator
Posts: 8272
Joined: Wed Oct 19, 2011 2:37 pm
Location: Outside of your jurisdiction officer

Re: Site Bug Report Thread

Post by NT2C » Sat Nov 24, 2012 7:55 am

"Topic Reply Notification" emails seem to no longer be working for me. Several threads that I'm subscribed to had new replies for which I did not get notifications last night.

ETA: I've checked to ensure the subscriptions are still active and that my email address is correct. Furthermore, I checked the logs on my email server to see if any messages from the site had come in overnight and there are none shown in the logs.
Nonsolis Radios Sediouis Fulmina Mitto. - USN Gunner's Mate motto

Whatever doesn't kill you makes you stronger. Except sailors. They will kill you and sing songs about it.

User avatar
DarkAxel
* * * * *
Posts: 3803
Joined: Fri Feb 19, 2010 2:25 am
Favorite Zombie Movies: The Evil Dead Series, Dawn of the Dead, Shawn of the Dead, NOTLD, Resident Evil Series
Location: Jackson, KY
Contact:

Re: Site Bug Report Thread

Post by DarkAxel » Mon Feb 04, 2013 7:30 am

Whenever I click on an in-forum link in a thread, I get logged out and dumped on the log in page. (for example, if I was to click on a link to the Food Storage Porn thread, posted in another thread, I get logged out). What is even weirder is that if I try to log back in at that log in screen, it keeps logging me off and dumping me back to the log in screen, but if I close that tab or hit the back button and log back in, I stay logged in. I stay logged in if I navigate through the "View New Posts", "View Your Posts", the board index, or the sub-forums.

I've cleared all of my ZS cookies and dumped the cache, but I still have the problem.
vyadmirer wrote:Call me the paranoid type, but remember I'm on a post apocalyptic website prepared for zombies.
Fleet #: ZS 0180

Browncoat

Imma Fudd, and proud of it.

ZS Wiki

User avatar
shrapnel
ZS Global Moderator
ZS Global Moderator
Posts: 5901
Joined: Tue Feb 03, 2009 7:42 pm
Location: Aboard Baron von Counterculture's groovy purple dirigible, glaring down through a monocle.

Re: Site Bug Report Thread

Post by shrapnel » Mon Feb 04, 2013 8:29 am

DarkAxel wrote:Whenever I click on an in-forum link in a thread, I get logged out and dumped on the log in page. (for example, if I was to click on a link to the Food Storage Porn thread, posted in another thread, I get logged out). What is even weirder is that if I try to log back in at that log in screen, it keeps logging me off and dumping me back to the log in screen, but if I close that tab or hit the back button and log back in, I stay logged in. I stay logged in if I navigate through the "View New Posts", "View Your Posts", the board index, or the sub-forums.

I've cleared all of my ZS cookies and dumped the cache, but I still have the problem.
It happens to me too. Also for links that other people link me to on IRC. It's annoying.
OTTB wrote:"What's that you're wearing?"
"This? Oh, just my rabies hat."
shrapnel wrote:Darling, I would never fondle your sphenoid.
Dr. Cox wrote: People aren't chocolates. Do you know what they are mostly? Bastards. Bastard-coated bastards with bastard fillings.
JamesCannon wrote:Shrapnel, if you were a superhero, you'd be Captain Buzzkill Peener Pain.

User avatar
MacWa77ace
* * * * *
Posts: 1710
Joined: Fri Apr 20, 2012 10:39 am
Favorite Zombie Movies: The Omega Man, I Am Legend, Dawn of the Dead v1974.
Location: South East Florida
Contact:

Re: Site Bug Report Thread

Post by MacWa77ace » Mon Feb 04, 2013 11:50 am

Here's one. Switched to eTechGrey and couldn't post a poll answer. Got an error that it was 'Invalid'. Switched back to Prosilver and it posted the result fine.

User avatar
majorhavoc
ZS Donor
ZS Donor
Posts: 6694
Joined: Wed May 12, 2010 10:06 am
Favorite Zombie Movies: 28 Days Later, ZombieLand, Dawn of the Dead
Location: Maine

Re: Site Bug Report Thread

Post by majorhavoc » Mon Feb 04, 2013 12:36 pm

I've noticed that sometimes a PM I send stays in my outbox for hours, days, or in one case, apparently forever (I finally deleted it after a few months when I realized the forum member I tried to send it to no longer seemed to be around anyway).

At first it seemed like it was because I had been using up 75% percent or more of my alloted space in my sent and received message folders. I kind of like to keep messages to remind me of all the interesting people I'ved PM'ed with. But lately I've gotten a lot more militant about purging messages and now I'm at around 35% on both of those two PM folders.

35% is still taking up room, I know, but is there a reason why a PM I sent out first thing this morning is still sitting in my outbox 2 hours after I "sent" it?

And this only happens to "ordinary" forum members. PM's to moderators seem to go out more or less instantaneously.

Post Reply

Return to “Ask ZS”