Problems with board?

If you have a question for members of the Zombie Squad bring it over here.

If this is a question specifically for an official authorized representative of Zombie Squad, Inc. your best bet will be to e-mail service@zombiehunters.org

Moderator: ZS Global Moderators

User avatar
teotwaki
ZS Member
ZS Member
Posts: 4293
Joined: Sun Apr 05, 2009 11:58 pm
Contact:

Re: Problems with board?

Post by teotwaki » Wed Jan 06, 2016 12:33 pm

Doctorr Fabulous wrote:I can see them just fine.
Dang. Weird. I just tried both IE and Firefox and still can't see the ones from ImageSafe
My adventures and pictures are on my blog http://suntothenorth.blogspot.com

Doctorr Fabulous
ZS Lifetime Member
ZS Lifetime Member
Posts: 12210
Joined: Mon Oct 26, 2009 3:06 pm
Favorite Zombie Movies: Evil Dead, Zombieland, 28 Days/Weeks Later

Re: Problems with board?

Post by Doctorr Fabulous » Wed Jan 06, 2016 12:34 pm

teotwaki wrote:
Doctorr Fabulous wrote:I can see them just fine.
Dang. Weird. I just tried both IE and Firefox and still can't see the ones from ImageSafe
I can see them in Chrome and in Tapatalk.
Opinions subject to change in light of new information.
Image
http://i.imgur.com/wG6ZMjE.jpg

User avatar
teotwaki
ZS Member
ZS Member
Posts: 4293
Joined: Sun Apr 05, 2009 11:58 pm
Contact:

Re: Problems with board?

Post by teotwaki » Wed Jan 06, 2016 12:45 pm

Doctorr Fabulous wrote:
teotwaki wrote:
Doctorr Fabulous wrote:I can see them just fine.
Dang. Weird. I just tried both IE and Firefox and still can't see the ones from ImageSafe
I can see them in Chrome and in Tapatalk.

Thanks for the feedback! I just tried a Windows OS smart phone and could see the pictures on that device.
My adventures and pictures are on my blog http://suntothenorth.blogspot.com

User avatar
SCBrian
* * * * *
Posts: 1175
Joined: Tue Sep 21, 2010 1:56 pm
Location: Charleston, SC

Re: Problems with board?

Post by SCBrian » Wed Jan 06, 2016 7:07 pm

teotwaki wrote:
Doctorr Fabulous wrote:
teotwaki wrote:
Doctorr Fabulous wrote:I can see them just fine.
Dang. Weird. I just tried both IE and Firefox and still can't see the ones from ImageSafe
I can see them in Chrome and in Tapatalk.

Thanks for the feedback! I just tried a Windows OS smart phone and could see the pictures on that device.
Firefox 43.0.2 here and displays fine...
I tilt at Windmills
BattleVersion wrote:For my Family?...Burn down the world, sure... But, I'm also willing to carry it on my shoulders.
raptor wrote:...I am allergic to bullets;I break out in blood.
jnathan wrote:... you can choke on my Hebrew National.
Image

User avatar
teotwaki
ZS Member
ZS Member
Posts: 4293
Joined: Sun Apr 05, 2009 11:58 pm
Contact:

Re: Problems with board?

Post by teotwaki » Wed Jan 06, 2016 8:38 pm

Thanks SC Brian!

I just tried an iPad on Verizon and the images displayed fine. I think that it is that one location that I went to with an issue with displaying images.
My adventures and pictures are on my blog http://suntothenorth.blogspot.com

MPMalloy
ZS Member
ZS Member
Posts: 3843
Joined: Mon Aug 22, 2005 2:48 am

Re: Problems with board?

Post by MPMalloy » Mon Oct 24, 2016 10:37 pm

Adminnows:

Thanks for fixing the problem with my account. I was going thru some serious withdrawls there.

MPMalloy
ZS Member
ZS Member
Posts: 3843
Joined: Mon Aug 22, 2005 2:48 am

Re: Problems with board?

Post by MPMalloy » Tue Nov 08, 2016 4:30 pm

Attn: Mods, Admin, Sysops, etc.

I am not getting email notifications of new posts. Am I doing something wrong?

User avatar
teotwaki
ZS Member
ZS Member
Posts: 4293
Joined: Sun Apr 05, 2009 11:58 pm
Contact:

Re: Problems with board?

Post by teotwaki » Tue Nov 08, 2016 5:10 pm

MPMalloy wrote:Attn: Mods, Admin, Sysops, etc.

I am not getting email notifications of new posts. Am I doing something wrong?
No, it is a Forum problem. It was working for a short while over the last two weeks then seems to have malfunctioned again
My adventures and pictures are on my blog http://suntothenorth.blogspot.com

User avatar
teotwaki
ZS Member
ZS Member
Posts: 4293
Joined: Sun Apr 05, 2009 11:58 pm
Contact:

Re: Problems with board?

Post by teotwaki » Tue Nov 22, 2016 9:19 am

still no email notifications......
My adventures and pictures are on my blog http://suntothenorth.blogspot.com

User avatar
SCBrian
* * * * *
Posts: 1175
Joined: Tue Sep 21, 2010 1:56 pm
Location: Charleston, SC

Re: Problems with board?

Post by SCBrian » Tue Nov 22, 2016 2:29 pm

I gave up with the email a long time ago. I just make a post in the thread I want to track and when I visit I click on "View your posts". Then "View new posts" to see the other threads...
I tilt at Windmills
BattleVersion wrote:For my Family?...Burn down the world, sure... But, I'm also willing to carry it on my shoulders.
raptor wrote:...I am allergic to bullets;I break out in blood.
jnathan wrote:... you can choke on my Hebrew National.
Image

Post Reply

Return to “Ask ZS”